Bolaget ska bedriva catering och restaurangverksamhet, konsultverksamhet, saluhall för livsmedel, konsultationer inom matupplevelser, äga och förvalta värdepapper samt förenlig verksamhet.
2021-06* | 2020-06* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 259 | 1 270 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -216 | -1 047 | -11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -224 | -1 052 | -11 |
Årets resultat (tkr) | -224 | -1 052 | -11 |
Summa tillgångar (tkr) | 802 | 855 | 39 |
Antal anställda | 2 | 1 |
2021-06* | 2020-06* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 259 | 1 270 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -216 | -1 047 | -11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -224 | -1 052 | -11 |
Årets resultat (tkr) | -224 | -1 052 | -11 |
TILLGÅNGAR | 2021-06* | 2020-06* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 350 | 450 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 452 | 405 | 39 |
Tillgångar (tkr) | 802 | 855 | 39 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-06* | 2020-06* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 106 | 130 | 39 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 22 | 54 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 674 | 671 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 802 | 855 | 39 |
2021-06* | 2020-06* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-06* | 2020-06* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 130 | 1 270 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -9.6% | -82.4% | 0.0% |
Soliditet | 13.2% | 15.2% | 100.0% |
Kassalikviditet | 41.8% | 40.4% | 0.0% |
Bolaget ska bedriva catering och restaurangverksamhet, konsultverksamhet, saluhall för livsmedel, konsultationer inom matupplevelser, äga och förvalta värdepapper samt förenlig verksamhet.